EUR
HrvatskiHrvatski
0

Lim praga

Dostupno (3+)
Odgovara
Fiat Fiorino / Citroen Nemo / Peugeot Bipper
Godina proizvodnje
2007+
Materijal
Visokokvalitetni čelik
SKU
308442-S_X2
OE
11921
Težina:
4.00 kg
Proizvedeno u EU
49,05€ Bez poreza: 41,22€
Provjeri vrijeme dostave ...

Opis

Lim praga

U potrazi ste za savršenim rješenjem za obnovu vašeg vozila? Otkrijte naš Lim praga za Fiat Fiorino 2007- / Set 11921, dizajniran posebno za TREĆA GENERACIJA ovog popularnog kombija. Ovaj set je također prikladan za Citroen Nemo i Peugeot Bipper, pružajući široku kompatibilnost. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, naš prag osigurava vrhunsku izdržljivost i zaštitu, što ga čini idealnim izborom za svakog entuzijasta koji se bavi restauracijom vozila ili mehaničara koji traži pouzdane dijelove. Pragma je precizno oblikovana kako bi savršeno odgovarala originalnoj konturi vašeg vozila, osiguravajući glatki postupak ugradnje.

Uz Fiat Fiorino treća generacija, ovaj lim praga nudi izvanrednu zaštitu od korozije i dugotrajnu pouzdanost, čime osiguravate dugovječnost vašeg vozila. Bilo da se bavite restauracijom starijih modela ili tražite zamjenske dijelove za novije vozilo, naš Lim praga predstavlja neophodan dodatak vašem projektu.

Ne propustite priliku popraviti ili unaprijediti izgled i funkcionalnost vašeg vozila uz kvalitetne dijelove koji se nude po pristupačnoj cijeni od 41,22€ bez PDV-a, ili 49,05€ s PDV-om.