EUR
HrvatskiHrvatski
0

Unutarnji reparaturni lim prednjeg blatobrana

Dostupno (2)
Odgovara
Ford Transit 
Godina proizvodnje
1991-2000
Strana
Lijevo
Materijal
Visokokvalitetni čelik
SKU
324501-6
Težina:
2.00 kg
Proizvedeno u EU
71,71€ Bez poreza: 60,26€
Provjeri vrijeme dostave ...

Opis

Unutarnji reparaturni lim prednjeg blatobrana

Tražite savršeni rezervni dio za vaš Ford Transit iz razdoblja 1991-2000? Na pravom ste mjestu! Naš unutarnji reparaturni lim prednjeg blatobrana za Ford Transit Treće Generacije je dizajniran da osigura savršeno pristajanje. Proizveden od visoko kvalitetnog čelika, ovaj panel je izrađen kako bi se nosio s najtežim uvjetima na cesti.

Instalacija ovog dijela je jednostavna i brza, savršena je za sve one koji žele obnoviti svoj kombi, ali i za profesionalne mehaničare koji žele osigurati visoku kvalitetu opravke. Ovaj rezervni dio osigurava dugovječnost i otpornost na koroziju, što je ključno za vanjske dijelove vozila.

Naš lim je dizajniran za lijevu stranu vozila, što ga čini specifično prikladnim za vozačeve potrebe. To je idealan izbor za one koji žele održati ili vratiti originalni izgled i integritet svog Ford Transita.

Ne propustite ovu priliku da obnovite funkcionalnost i izgled vašeg kombija po pristupačnoj cijeni od %+_NET_PRICE_% bez PDV-a, odnosno %+_TAXED_PRICE_% sa PDV-om. Naručite odmah i osigurajte dugotrajnu kvalitetu i pouzdanost.