EUR
HrvatskiHrvatski
0

Lim praga

Rating
Posljednji dostupni
Odgovara
Mitsubishi Space Wagon
Godina proizvodnje
1998-2004
Strana
Lijeva = Desna (simetrična)
Materijal
Visokokvalitetni čelik
SKU
525241-1_X2
Težina:
2.00 kg
Proizvedeno u EU
66,05€ Bez poreza: 55,50€
Provjeri vrijeme dostave ...

Opis

Lim praga

Tražite visokokvalitetni lim praga za vaš Mitsubishi Space Wagon? Naše repair panels su savršeno rješenje za četvrtu generaciju (N50) ovog pouzdanog modela proizvedenog od 1998. do 2004. Ovaj lim praga simetričan je i pristaje na lijevu i desnu stranu, što ga čini jednostavnim i povoljnim izborom za svakog vlasnika ili mehaničara. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, ovaj set nudi izuzetnu izdržljivost i dugovječnost, osiguravajući da će vaš Space Wagon izgledati i performirati besprijekorno.
Bez obzira jeste li auto entuzijast ili profesionalni limar, cijenit ćete točnost izrade i jednostavnost instalacije koje pruža naš proizvod. Osvježite i zaštitite svoj automobil s ovim ključnim dijelom kako biste osigurali optimalno stanje vozila.
Bez obzira na vaše potrebe u pogledu popravka ili obnove vozila, naš lim praga je praktično rješenje koje se savršeno uklapa, pružajući vam vrhunski omjer uloženog i dobivenog. Osigurajte dugotrajnu zaštitu i elegantan izgled vašeg vozila po atraktivnoj cijeni od 55,50€ do 66,05€.