EUR
HrvatskiHrvatski
0

Unutarnji lim praga za Land Rover Discovery 2004-2009 / Lijeva = Desna (simetrična)
ID:10936

Rating
Dostupno (3+)
Odgovara
Land Rover 
Godina proizvodnje
2004-2009
Strana
Lijeva = Desna (simetrična)
Materijal
Visokokvalitetni čelik
SKU
432044-8
Težina:
2.00 kg
Proizvedeno u EU

Besplatni povrat u roku od 30 dana!

Besplatan povrat u roku od 30 dana

Vratite svoje predmete unutar 30 dana besplatno – bez problema i jednostavno!


42,16€ Bez poreza: 35,43€
Provjeri vrijeme dostave ...

Opis

Unutarnji lim praga

Ovaj vrhunski unutarnji lim praga je posebno dizajniran za Land Rover Discovery 2004-2009, odgovarajući za model Treće generacije (Series III). Kao što svaki iskusan mehaničar zna, pragovi su kritični za strukturnu čvrstoću vozila, osobito kada prašina i vlaga počnu izazivati koroziju tijekom godina. Ovaj dio je izrađen od visokokvalitetnog čelika, osiguravajući dugotrajan i pouzdan popravak.

Prag je simetričan, što znači da je prikladan za montiranje i na lijevu i na desnu stranu vašeg Discoveryja, pojednostavljujući instalaciju i osiguravajući savršeno prianjanje. Ovo čini naš prag idealnim izborom za svakog vlasnika Discoveryja koji želi održavati autentičnost i funkcioniranje svojeg vozila.

Bez obzira bavite li se profesionalnim servisiranjem vozila ili ste strastveni entuzijast, ovaj unutarnji lim praga će zadovoljiti sve vaše potrebe za kvalitetnom obnovom. Naručite ga sada po cijeni od 35,43€ bez PDV-a ili 42,16€ s uključenim PDV-om i osigurajte da vaš Land Rover Discovery zadrži svoju ultimativnu mobilnost i prepoznatljiv izgled.